Opsparing & Investering

Få den pensionsløsning der passer til dig

 

Din opsparing kan du investere i AP Pension eller i Nordnet – eller i en kombination heraf. Vi finder sammen den løsning, der passer til dig og dine ønsker.

 

Pension i AP Pension

Forsikringsdækningerne etableres i AP Pension og der er i denne forbindelse et krav om en minimumsindbetaling på 5% - dog mindst 2.500 kr. pr. måned - til AP Pension inkl. forsikringsdækningen. Opsparingen kan placeres i ratepension, livrente og/eller aldersopspring.

Pension i Nordnet

For din opsparing i Nordnet er der ingen minimums indbetalinger. Du kan have ratepension, aldersopsparing og tidligere kapitalpensioner på dit depot i Nordnet.

Indbetaling til ratepension kan i 2020 maximalt udgøre 57.200 kr. Du vil ikke kunne indbetale til livrente i Nordnet, da Nordnet er en bank.

Eksisterende pensioner

Har du i dag en tidligere pensionsordning hjælper vi dig gratis med at få samlet dine ordninger. Dette vil spare dig for gebyrer og giver dig et bedre overblik.

TILPAS DIN INVESTERINGSRISIKO

Risiko er nødvendig for at få afkast

 

Både i AP Pension og i Nordnet investeres din opsparing i værdipapirer, f.eks. obligationer, aktier, ejendomme m.m. Det gøres for at få din opsparing til at vokse, så du kan få mest muligt udbetalt, når du skal på pension.

Når der investeres i værdipapirer, kan værdien af opsparingen svinge op og ned fra år til år. Det kaldes investeringsrisiko. Derfor er det vigtigt, at du forholder dig til, hvordan pengene investeres, da der kan være stor forskel i afkastet og risikoen afhængigt af investeringerne.